CÉGPROFIL
A LINE-X Ltd. anyavállalat egy 15 éves múltra visszatekintő dél-kaliforniai székhelyű cég, amely exponenciális növekedésének köszönhetően a világ vezető poliuretán csúcskategóriás termékek gyártójává és forgalmazójává nőtte ki magát. A vevőket 350, a központ által kiképzett disztribútor szolgálja ki Amerikától, Kanadán és Ázsián keresztül Európáig. A LINE-X cég célkitűzése kettős: egyfelől a legmagasabb minőségű termékek és berendezések előállítása, másfelől új termékek folyamatos fejlesztése.
A termék iránti növekvő igénynek köszönhetően, illetve az ipari felhasználások ezen területén mutatkozó hiány alapozta meg a létjogosultságát annak, hogy a LINE-X Magyarország Kft. kizárólagos forgalmazási jogot szerzett Magyarország területére.

A LINE-X anyagok és technológia bejegyzett védjegy, mely garancia a minőségre. A LINE-X anyagoknak számtalan felhasználási lehetősége van. A szigorú minőségbiztosítási előírásoknak és folyamatos ellenőrzésnek köszönhetően LINE-X méltán vált a vevők preferált szállítójává, illetve a világ egyik vezető védőbevonatává.

Line-X bevonattechnika Kft.
cím:
Törökbálint
mobil:
06 (70) 417 8220
e-mail:
info@line-x.hu