A LINE-X védőbevonat felhordása 3 egyszerű lépésből áll:
Előkészítés
A kívánt felületet por, zsír és szennyeződésmentesítjük.
Felhordás
Eredmény
Tökéletesen megújult, ellenálló felület.
A LINE-X két komponensből álló poliuretán anyag adott felületre történő felhordását egy speciális, erre a célra kialakított nagynyomású reaktoregységgel, illetve ennek kiegészítőivel végezzük. (transzfer pumpák, mixerek, keverős szórópisztoly stb.)

Poliuretán anyag lévén, felhordáskor az alapanyag komponenseit egy a hordóban elhelyezkedő fűtőrúd segítségével 60-70 C fokos hőmérsékletre felmelegítjük. Ez biztosítja az anyag tökéletes elegyedését, és a felülethez való tapadásának feltételeit.

Magas nyomás és a keverőpisztoly segítségével a két komponens 1:1 arányban elegyedik.

Az anyag a felhordás után 10 másodpercen belül megszilárdul.

24 óra elteltével a LINE-X felület eléri a végleges és egyben tökéletes kémiai-fizikai állapotát és a felhasználó teljes rendelkezésére áll.

A LINE-X termék nagyszerűen tapad szinte minden előkészített felületen. Gyors száradása és a kémiai adottságai miatt vertikálisan, akár mennyezetre is fújható csepegés nélkül. Nem oldódik, így nem okoz légszennyezést és nem káros a környezetre.

Korrózióvédő tulajdonsága az eszközök és berendezések élettartamát jelentősen meghosszabbítja, mely az ipari és kereskedelmi felhasználásra tökéletesen alkalmassá teszi. Magas "shore D" keménységi rátába sorolták, mely bizonyítja kiváló ütéstűrő képességét, és nagyszerű szakítószilárdság. Így kimagasló kopásgátló tulajdonságú és tökéletesen vízálló, illetve vízzáró felületet képez.
Line-X bevonattechnika Kft.
cím:
Törökbálint
mobil:
06 (70) 417 8220
e-mail:
info@line-x.hu