A LINE-X VÉDŐBEVONAT egy két komponensű, folyékony elasztomerikus poliuretán, amely 1 mm-6 mm vastagságig szakszerűen hordható fel a felületre kompresszoros szórási eljárással, egy speciális műanyag védőréteget képezve az adott felületen.
Ütésbiztos
Csúszásgátló
Vízálló
Bombabiztos*
Kopásálló
Korrózióvédő
Oldódás mentes
KEZELÉS ELŐTT
LINE-X KEZELÉS UTÁN
A LINE-X ELŐNYEI
Egyedülálló védelem
LINE-X egy tömör műanyag, mely csúszásmentes, tökéletesen vízálló és vízzáró, 187% rugalmasságú védőréteget alkot. A LINE-X Ltd. maga kísérletezi ki termékeit és anyagait, melyek az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének (US Navy), az Amerikai Egyesült Államok Légi Erejének (US Air Force) és az Army Corps of Engineers tesztjei szerint megfelelnek a rendkívüli védelmi követelményeknek.
Formához igazodik
LINE-X tartós, rugalmas, ellenálló és stabil kötést biztosít az alapfelülethez (fém, fa, beton stb) és bármely formához képes igazodni.
Ellenálló
A LINE-X gépjárműveit, berendezéseit, és egyéb felületeit megóvja a rozsdásodástól, az időjárás viszontagságaitól és egyéb mechanikai behatásoktól, hiszen tökéletesen vízálló, só, sav, lúg és vegyszer, ütés és UV álló bevonatot képez. A LINE-X védőréteg ellenáll a legtöbb kémiai anyaggal szemben, mint klórok, savak, lúgok, vegyszerek, benzin, diesel, nyersolaj, fehérítő, szerves oldószerek, trágya stb.
Javítható
A kész felület bizonyos felhasználási módjából adódó apró sérülések, a rongálódott felület bontás és egyéb szakszerűtlen eljárások nélkül egyszerűen, gyorsan és tökéletesen javítható.
Értéknövelő
Rozsdás, kopott felületeken alkalmazva egy új, esztétikus borítást képez, eltakarva a nem kívánatos látványt, és nem utolsósorban meghosszabbítva az eszközök élettartamát.

A LINE-X termékek hosszú évekre tökéletesen megbízható megoldást nyújtanak. Az amerikai Nemzeti Gépjármű Kereskedő Szövetség (National Automobile Dealer Association) szerint a gépjárművek számára értéknövelő beruházás.
10 másodperc alatt szárad
Szakember által felhordva a LINE-X védőréteg 10 másodpercen belül szárad, egy teherautó platója 2 órán belül elkészül és máris vihető. Teljes körűen 24 órán belül használható.
Bármilyen színben alkalmazható
A LINE-X termék a teljes színskálán*Amerikai Egyesült Államok hadserege (US Army), Amerikai Egyesült Államok Légierejének Kutató Laboratóriuma (US Air Force) által tesztelt.
Line-X bevonattechnika Kft.
cím:
Törökbálint
mobil:
06 (70) 417 8220
e-mail:
info@line-x.hu